SUOMEN AYURVEDA-INSTITUUTIN KOULUTUKSET

3-vaiheinen ammatillinen ayurvedakoulutus Suomessa

  1. Ayurvedan perusopinnot: kevät 2019. Katso kuvaus
  2. Ayurveda Elämäntaidonohjaaja: syksy 2019. Katso kuvaus
  3. Ayurveda Kehon ja Mielen terveyskonsultti syksy 2018. Katso kuvaus

 

Suomen Ayurveda-instituutissa on mahdollista opiskella ensimmäistä kertaa Suomessa Ayurveda-konsultiksi. Opintokokonaisuus rakentuu kolmesta puolivuotisesta jaksosta, joilla opiskelu on sivutoimista, lähinnä viikonoppuisin ja etätehtäviä tehden. Perusopintojaksolle voi osallistua kuka tahansa holistisesta ja luonnonmukaisesta terveydenhoidosta ja elämäntavasta kiinnostunut.

Ensimmäisen tason eli Ayurvedan perusopinnot suoritettuaan opiskelijalla on syvälliset tiedot ayurvedan filosofiasta ja teoriasta. Seuraavan tason, Ayurveda Elämäntaidonohjaajan opinnot suorittanut voi toimia ayurvedista elämäntapaohjausta antavissa tehtävissä esim. yrittäjänä. Kolmannen opintojakson läpikäytyään opiskelija valmistuu Ayurveda-konsultiksi, jolla on valmiudet hoitaa asiakkaiden terveyttä Ayurvedan keinovalikoimalla Suomen viranomaislainsäädännön puitteissa ja Suomen Ayurvedayhdistyksen eettisen ohjeistuksen mukaisesti.

Opiskelija voi valita joustavasti, suorittaako pelkät perusopinnot vai jatkaako opiskelua elämäntaidonohjaajan tai konsultin koulutukseen saakka. Perusopinnot tai kokeella osoitetut vastaavat tiedot ovat edellytys seuraavalle tasolle siirtymiselle.

Koulutuspaikka
Koulutuspaikkana toimii Tapiola Yoga&Wellness -studio Espoossa Pohjois-Tapiolassa.

Opetus
Kukin koulutusjakso toteutetaan puolen vuoden periodeissa, joihin kuuluu noin 6-7 lähiopetusviikonloppua. Lähiopetuspäivien lomassa tehdään etätehtäviä, pidemmälle opiskeltaessa konsultaatioharjoituksia ja kliinistä harjoittelua.

Opettajat
Opettajat ovat kansainvälisen koulutuksen saaneita ayurveda-ammattilaisia, jotka tekevät opetustyötä oman konsultaatiotoimintansa ohella. Koulutuksen kolmanteen vaiheeseen saapuu vierailevia asiantuntijaluennoitsijoita Intiasta.

SAMSUNG CSC

Tarja Aalto / Ayurvedic Choice, ayurvedicchoice(at)gmail.com 
Justine Cederberg / Prasad, justine(at)photicphotographic.com 

Lana Lavanina / LanaPrana, lana(at)lanaprana.fi
Heidi Nyström / Onyx, heidi.nystrom(at)elisanet.fi
Dr. Bhawna Sharma / ayurvedalääkäri, dr.bhanee(at)gmail.com
Ossi Viljakainen FlowAyurveda, ossi(at)ayur-jooga.fi

Muu ayurvedakoulutus Suomessa
Suomessa on tarjolla myös kehollisiin hoitoihin, kuten hierontaan painottuvaa Ayurvedahoitaja-koulutusta, mm. Frantsilan kurssikeskuksessa. Tästä voit jatkossa lukea lisää jäsenyhdistyksemme Suomen Ayurvedahoitajat ry:n otsikon alta.

Yhteydenottolomake

Haluan lisätietoa Suomen Ayurveda-instituutin koulutuksista: