Ayurvedan perusopinnot alkavat keväällä 2019

Oletko kiinnostunut luonnollisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista? Jos vastasit kyllä, niin ayurvedan perusopinnot on tarkoitettu juuri Sinulle. Opiskelu on yhdistelmä innostavia koulutusviikonloppuja ja etäopiskelua.

Opiskelu sopii kenelle tahansa holistisesta ja luonnonmukaisesta terveydestä kiinnostuneille. Ayurvedan perusopinnot täydentävät hyvin myös luontaislääkinnän ja -terapian, kansanparannuksen, terveydenhoidon, kauneus-, hyvinvointi- ja liikunta-alan ammattilaisten osaamista. Koulutus ei vaadi aikaisempia terveysalan opintoja. Se synnyttää lukuisia oivalluksia oman hyvinvoinnin ja elämäntapojen suhteen. Opettajina toimivat ammattitaitoiset suomalaiset ayurveda-asiantuntijat.

Perusopinnot antavat kelpoisuuden jatko-opiskeluun Ayurveda Elämäntaidon ohjaajaksi ja Ayurveda Kehon ja Mielen Terveyskonsultiksi.

Koulutuksen tiedot
Opetus tapahtuu kuutena viikonloppuna tammikuusta kesäkuuhun. Lähiopetuspäivien välissä opiskelijat tekevät etätehtäviä, jotka puretaan yhdessä kertauspäivinä. Viikonloppuaamut aloitetaan lempeällä joogalla ja meditoinnilla. Kurssin opettajilla on kansainvälinen Ayurveda-koulutustausta ja valtaosalla alan yritys. Opetuskielenä on pääosin suomi, myös englanti.

Pidämme yhteyttä kurssin aikana opiskelijoiden ja opettajien suljetussa Facebook-ryhmässä. Kurssin päätyttyä opiskelijat voivat liittyä Suomen Ayurveda-instituutin alumniopiskelijoiden Facebook-ryhmään.

Käsiteltävät aihealueet
• Ayurvedan perusfilosofia ja maailmankuva
• Ayurvedan ihmiskäsitys
• Terveyden perusteet ja määritelmät
• Terveyden kolme pilaria Ayurvedassa
• Kehotyypit, vata-pitta-kapha
• Kehon toiminta
• Kudostyypit
• Ruuansulatuksen toiminta
• Hienoenergiset toiminnot
• Päivä- ja vuodenaikarutiinit
• Ayurvedinen ruokavalio ja ruuanlaitto
• Itsehoito, hygienia jne.
• Terapeuttinen jooga
• Tietoisuusharjoitukset

Kevään 2019 kurssien päivämäärät:

26.-27.1.;   23.-24.2.;   23.-24.3.;   27.-28.4.;   18.-19.5. ja  15.-16.6.

Tai

16.-17.3.;  13.-14.4.;   11.-12.5.;    14.-15.9.;   12.-13.10. ja  9.-10.11.

Lähiopetusviikonloppuina koulutusta on  lauantaisin 8-17.30/18.00 ja sunnuntaisin 8-17.15/17.30.

Kurssipaikka

Valkjärventie 2, Spektri Business Park, Duo-talo, 02130 Espoo (Opetus tapahtuu Yoga&Wellness Studio:n tiloissa )

Hinta

Kokonaishinta tai ensimmäinen erä maksetaan tammikuussa alkavalle kurssille 7.1.2019 mennessä ja maaliskuussa alkavalle kurssille 7.2.2019 mennessä.

Perushinta ei-jäsenille: 2005€ + ilmoittautumismaksu 200€, yhteensä 2205€

Hinta jäsenille: 1785€ + ilmoittautumismaksu 200€, yhteensä 1985€  Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä tästä.

Hinta jäsenille erämaksuilla: 297,50 x 6 (=1985€ + laskutuslisä 9€/lasku) + ilmoittautumismaksu 200€ Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä tästä.

Hintaan sisältyy:
– opetus 6 lähiopetusviikonloppuna la-su
– oppimateriaalikansio
– aamupalat, välipalat, kasvisruoka la-su
– Ayurveda-konsultaatio hoito-ohjeineen
– osallistumistodistus sisältökuvauksineen (Todistus annetaan, kun opiskelija on ollut pääsääntöisesti läsnä kurssilla ja tehnyt annetut etätehtävät sekä maksanut kurssimaksun.)

Huomioitavaa
Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Yrittäjä voi hyödyntää kurssin hinnan vähennyksenä verotuksessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan maksamalla ilmoittautumismaksu verkkokaupassa tästä.

  • tammikuun kurssille 7.1.2019 mennessä
  • maaliskuun kurssille 7.2.2019 mennessä
  • lähetä ilmoittautumissähköposti: toimisto(@)ayurveda.fi.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova, peruutus/kurssihinnan palautus on mahdollista, jos peruutus on tehty osoitteeseen toimisto(at)ayurveda.fi viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua, sen jälkeen palautamme lääkärintodistusta vastaan 50 % kurssin hinnasta (ei ilmoittautumismaksua). Jos työkyvyttömyys on väliaikainen, kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ja opiskelijalla on oikeus suorittaa puuttuvat opinnot seuraavalla vastaavalla kurssilla. Sitovuus ja palautusehto koskee myös erämaksulla maksavia.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Palautetta kevään 2017 opiskelijoilta:

“Täällä on ollut paljon paremmat opettajat kuin meidän AMK:ssa. Oikeasti todella hyvät opettajat. Tulen suosittelemaan tätä instituuttia.”
 
“Olen saanut paljon sellaisia vastauksia joita en ole löytänyt mistään muualta. Tämä on kolahtanut vahvasti. Tiedonjano on vain kasvanut ja haluan ymmärtää enemmän.” – Sairaanhoitaja
 
“Pystyn jo nyt hyödyntämään Ayurvedan tietoutta homeopaatin työssäni ja ohjaamaan asiakkaitani paremmin. Ayurveda on antanut monia vastauksia. Osaamiseni on monipuolistunut. Koulutusviikonlopun jälkeen on aina energinen ja innostunut olo.” – Homeopaatti
 
“Olen saanut uudet ”silmälasit” ja uuden laajakulman elämääni. Olen tullut kotiin Ayurvedaan ja saanut tavata joukon ihmisiä joilla on samoja näkökulmia. Olen saanut tietoa ja ymmärrystä, enkä enää häpeä makean himoani.”
 
“Tulin kurssille kahdesta syystä: halusin taas innostua jostakin sekä syventää joogaharrastustani. Molemmat ovat toteutuneet.”
 
“Olen saanut vahvistusta omille käsityksilleni ja ymmärtänyt oman terveydentilani.”
 
“Koko matkan tämä kurssi on ollut kuin valaistumista. tämä on ollut olemista itselle tärkeiden asioiden äärellä.”