3 AYURVEDA KEHON JA MIELEN TERVEYSKONSULTTI

Ayurveda Kehon ja Mielen terveyskonsultti on Suomen Ayurveda-instituutin 3-vaiheisen koulutuskokonaisuuden 3. taso.

Ayurveda Kehon ja Mielen terveyskonsultiksi voi opiskella Suomen Ayurveda-instituutin perusopintokurssin (1/3) sekä Ayurveda Elämäntaidonohjaaja-koulutuksen 2/3) suorittanut henkilö. Valmis Ayurveda-konsultti hoitaa sairauksia ayurvedan keinovalikoimalla Suomen viranomaislainsäädännön puitteissa sekä Suomen Ayurvedayhdistyksen eettisen toimikunnan ohjeiden mukaisesti.

Kurssin tavoitteena on ayurvedisen tiedon syventäminen aiemmin opitusta, sairauden syntyprosessin ymmärtäminen ja kehon luonnollisen paranemisprosessin tukeminen ohjaamalla asiakasta tasapainon saavuttamiseen.

Ensimmäinen Ayurveda Kehon ja Mielen terveyskonsultin koulutusjakso järjestetään syksyllä 2018. Opettajat ovat Ayurveda-lääkäreitä, opetuskieli on pääosin englanti.

Koulutus sisältää
* 7 lähiopetusviikonloppua
* 9 konsultaatioharjoitusta (asiakkaat hankitaan itse)
* oman osaamisportfolion tuottamisen

Päivämäärät

24. – 26.8.2018

10. – 15.9.

19. – 21.10.

9. – 11.11.

29.11. – 2.12.

18.- 20.1.2019

Aihealueet

Ihosairaudet
Päänsäryt
Hengitystiesairaude
Ummetus/ripuli
Gynekologiset sairaudet ja vaihdevuodet
Stressi
Unettomuus
Nivelreuma ym. reumat
Myrkytystilat
Addiktiot
Vata-sairaudet

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumismaksu 300 euroa (maksu palautetaan, jos kurssi ei toteudu). Ilmoittautumisia otetaan vastaan toukokuuhun 2018 saakka. Maksu päivitetään verkkokauppaamme myöhemmin.

Hinta ja maksuvaihtoehtoehdot
Kurssin voi maksaa joko yhdessä tai 7 erässä. Suomen Ayurvedayhdistyksen jäsenet saavat 10 % alennusta kurssin hinnasta maksettaessa kokonaan ennen kurssin alkua.

Kokonaishinta tai ensimmäinen erä maksetaan elokuussa ennen kurssin aloitusta.

* HInta kokonaisuudessaan 2500 e (+ 300 e ilmoittautumismaksu = yht. 2800 e)

* Hinta kokonaisuudessaan maksettuna Suomen Ayurvedayhdistyksen jäsenille -10%: 2250 e (+ 300 e ilmoittautumismaksu = yht. 2550 e)

* Erämaksut: 7 x 357 e (+ 300 e ilmoittautumismaksu = yht. 2800 e)

Hintaan sisältyy:
– opetus 7 lähiopetusviikonloppuna pe-su
– oppimateriaali
– aamukahvi/tee, välipalaeet, kasvisruoka la-su
– erikoispaperille tulostettu osallistumistodistus sisältökuvauksineen (todistus annetaan, kun opiskelija on ollut pääsääntöisesti läsnä kurssilla ja toimittanut laatimansa portfolion tarkastettavaksi sovittuun päivämäärään mennessä)

Huomioitavaa
Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Yrittäjä voi hyödyntää kurssin hinnan vähennyksenä verotuksessa.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova, peruutus/kurssihinnan palautus on mahdollista, jos peruutus on tehty osoitteeseen toimisto(@)ayurveda.fi viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua, sen jälkeen palautamme lääkärintodistusta vastaan 50 % kurssin hinnasta (ei ilmoittautumismaksua). Jos työkyvyttömyys on väliaikainen, kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ja opiskelijalla on oikeus suorittaa puuttuvat opinnot seuraavalla vastaavalla kurssilla. Sitovuus ja palautusehto koskee myös erämaksulla maksavia.

Suomen Ayurveda-instituutti pidättää oikeudet muutoksiin kurssin tiedoissa.